Despre Clinica Stomatologică Rodenta

Rodenta SRL va ofera tratamente stomatologice complexe din toata sfera stomatologica ambulatorie dar si arta. Pentru a intelege mai bine cum se impleteste la noi utilul cu frumosul, echipa Rodenta va invita la noul sau sediu ultracentral.

Despre noi

Clinica Rodenta este suportul ideal pentru orice fel de problema stomatologica!

Dintii  evolueaza si interactioneaza in simbioza cu mediul dumneavoastra bucal. De aceea este imperativa necesitatea unor tratamente stomatologice globale si eficace. Filozofia noastra este sa oferim pacientilor competente stomatologice multiple cu medici specializati in domeniile respective, preocuparea lor majora fiind „refacerea” zambetului fiecarui pacient.

Reguli sanitare de igiena stricta sunt aplicate sistematic, spatiile cabinetelor fiind concepute pentru a limita la maximum contactul cu exteriorul, prin parodoseli profesionale, pereti cu vopsea anti bacteriana, dezinfectanti care garanteaza eliminarea 100% a posibililor germeni bacterieni.

Sterilizarea: Toate instrumentele sunt supuse unui tratament complet (decontaminare, curatare cu ultrasunete, spalare la temperaturi inalte) inainte de a fi sterilizate in ambalaje ermetice de unica folosinta.

Fobia de dentist, frica incontrolabila de a merge la stomatolog antreneaza o deteriorare progresiva a cavitatii bucale, prin aparitia cariilor multiple, problemelor gingivale si a maladiilor parodontale. Urmatoarea faza este instalarea durerilor si a infectiilor, urmate de abcese dentare si chisturi.

Consecinta este pierderea partiala sau totala a dintilor cu riscul vital de infectii la distanta precum boli focalizate care pot altera organe precum creierul, inima sau rinichii.

Nu suntem cu totii egali  in fata durerii, aceasta fiind rezultatul factorilor fiziologici si psihologici. Clinica Rodenta ofera variate tratamente sub anestezie, conferind siguranta si confort.

In concluzie este necesara vizita periodica la clinica noastra si tratarea din timp, pentru a preveni toate aceste boli si de a-ti regasi forta si frumusetea dintilor.

Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna, pentru realizarea celor mai performante lucrari din portelan, material compozit sau aliaje superioare. Gama de servicii stomatologice cuprinde tratamente ortodontice, parodontologice, chirurgie maxilo-faciala, implantologie, tratamente pentru prevenirea si tratarea afectiunilor cavitatii bucale, precum si cosmetica dentara (albirea dintilor) dupa cele mai moderne metode si proceduri stomatologice. Cabinetul ofera servicii stomatologice si aparate ortodontice pentru copii si adulti.

Asistenta stomatologica se poate asigura prin sistemul de abonament lunar sau anual* abonamentul incluzand terapia si profilaxia cavitatii bucale. Pentru lucrari de protetica dentara, abonatii beneficiaza de reduceri ale tarifelor.

0 Ani de experiență
0 Medici stomatologi
0 Cabinete medicale
0% Profesionalism
0 Clienți fericiți

Clinica Stomatologică Rodenta

Cabinetul nostru este dotat in mod profesional

Dotări

  • Patru cabinete stomatologice
  • Un cabinet de radiologie dentara
  • Doua sali de asteptare care gazduiesc expozitii temporare de arta.
  • Sala de operatii
  • Camera post-operatorie
  • Camera sterilizare
  • Aparatura radiologica completa

Cabinet dentar

Clinica dentara se distinge inca din momentul in care ii treci pragul printr-o ambianta calda si eleganta.

Cabinetul functioneaza intr-un imobil din centrul Bucurestiului si a fost amenajat dupa modelul unei galerii de arta, astfel incat locatia gazduieste periodic vernisaje de pictura, grafica, acuarela si chiar grafica de carte, fiind convinsi ca aceasta reprezinta un plus de atractie, pe langa actul medical oferit de clinica Rodenta.

Medici stomatologi

Activitatea cabinetelor este sustinuta de o echipa formata din medici stomatologi specializati in implantologie, protetica, endodontie, parodontologie, cosmetica dentara, asistata de un personal medical cu o calificare excelenta.

Avem medici cu experienta vasta in domeniu, cadre universitare, precum si medici tineri foarte bine pregatiti.